Kids&Us Sant Martí

Univers

3-10 anys

Coneix les Fun Weeks de Kids&Us
Coneix les Fun Weeks de Kids&Us

És un fet que l’arribada de la COVID-19 ha canviat molts aspectes de la nostra vida, però no per això hem deixat de preparar les nostres activitats d’estiu amb la màxima il·lusió, per fer que les vacances escolars siguin inoblidables. 

Hem creat nous protocols de seguretat i higiene, i hem adaptat les nostres activitats per garantir que se segueixen totes les mesures que marquin les autoritats sanitàries. Volem seguir oferint un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès. 

Més detalls sobre les mesures de seguretat.  

Què són les Fun Weeks?

NOTA: Aquest any hem adaptat les activitats per garantir la màxima seguretat dels nostres alumnes. 

Durant les vacances és habitual buscar activitats en què es combinin diversió i aprenentatge perquè els nens i nenes estiguin ocupats. Per tal de cobrir aquesta necessitat, Kids&Us ha desenvolupat un seguit de propostes plenes de diversió en anglès.

L’objectiu de les Fun Weeks és que els alumnes facin una immersió lingüística en anglès durant aquestes setmanes temàtiques. Les nostres Fun Weeks ofereixen un context adient per a cada grup d’edat amb moltes activitats com ara jocs, balls, teatre, manualitats…

Fa uns quants anys, Kids&Us va iniciar un projecte molt ambiciós amb expectatives innovadores. Des d’aleshores disposem d’un equip de persones que té com a objectiu principal elaborar les Fun Weeks amb continguts únics i exclusius.

Hem creat el nostre propi producte de qualitat pensat no només perquè els nens simplement gaudeixin d’unes jornades lúdiques en anglès, sinó perquè interioritzin vocabulari i expressions en aquest idioma a través de cançons, contes, teatre, manualitats i jocs. Cuidem tots els detalls per poder oferir continguts adequats i que tinguin sentit per a cada grup d’edat.

En què consisteixen?

Cada setmana ens submergim en un nou món mitjançant diferents històries que hem creat específicament per millorar i fer més àgil l’adquisició de l’idioma.

Per treballar aquests temes fem diferents activitats, exclusivament en anglès, que es divideixen en:

 • Activitats de psicomotricitat: activitats pensades per fer jocs que permetran als nens moure’s i relacionar-se entre ells.
 • L’hora del conte (Storytime): l’ús del conte és un factor clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, que hem creat d’acord amb la temàtica de cada setmana i que han estat desenvolupats per a cada grup d’edat, permeten aprendre estructures i vocabulari en un context temàtic. Durant les Fun Weeks explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.
 • Manualitats (Crafts): farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals...) relacionades amb la temàtica setmanal.
 • Mercat (Market)*: organitzarem un mercat dues vegades a la setmana en què els nens i nenes seran els compradors que hauran de demanar l’esmorzar en anglès fent servir les expressions adequades.
 • Cançons temàtiques amb coreografia (Songs): aquesta és, sense cap mena de dubte, l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Les cançons es creen i es componen d’acord amb la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.
 • Els nostres professors pugen a l’escenari (Staff Performance): sens dubte una de les activitats més esperades i aplaudides pel nostre petit públic. Els nostres professors es disfressen i actuen en una petita representació en què els nens i nenes participen com a públic.

*Hem cancel·lat aquesta activitat de la Fun Week per complir amb les mesures de seguretat i higiene. 

Dades bàsiques

 • Edats dels nens: aquestes activitats s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys.
 • Nombre de nens per grup**: 10 nens com a màxim per grup i professor.
 • Separació dels grups: els nens se separaran per edats en grups de 3-4 anys, 5-6 anys i 7-10 anys.
 • Calendari***: les Fun Weeks són activitats setmanals que Kids&Us fa durant els períodes de vacances escolars: Nadal, Setmana Santa, estiu.
 • Horari***: 9-13 h. Alguns centres ofereixen horari despertador perquè els pares puguin deixar els nens al centre abans de les 9 h i anar-los a buscar després de les 13 h.

**Per complir les mesures de seguretat i higiene, s'ha reduït la mida dels grups.

***Consulteu-ho al vostre centre.

Pròximes activitats

 • Summer Fun Weeks - Casal d'estiu 100% en anglès

  Data: 28/06/2021 fins 30/07/2021

  Horari: 09:00 fins 13:00

  Descripció:

  Temàtiques i setmanes

  • SCIENCE (del 28 de juny al 2 de juliol)

  BOOM! Aquesta setmana haurem d’anar amb moooooooolt de compte amb els experiments de Science! Ens convertirem en uns científics i científiques d’allò més valents i haurem de triar bé quines fórmules seguim i quines mescles fem per no capgirar el casal de dalt a baix!

  • SECRET AGENTS (del 5 al 9 de juliol)

  Missatge per a totes les famílies, es busquen agents secrets! Durant aquesta setmana serem agents en una missió secreta on res és allò que sembla! Objectes desapareguts, jocs de doble espionatge, aparells d’alta tecnologia… Però també necessitem l’ajuda de joves espies per aconseguir-ho… ens hi ajudeu?

  • ARABIAN NIGHTS (del 12 al 16 de juliol)

  Res ens fa somiar més que els contes! I per això, passarem una setmana de somni a la terra de les 1001 nits, amb les històries més màgiques del Summer Fun. Tenim tots els ingredients: desitjos, aventures i catifes màgiques, només hi faltes tu!

  • AROUND THE WORLD (del 19 al 23 de juliol)

  Bitllets, càmera, passaport…No ens podem deixar res perquè aquesta setmana marxem de viatge! I sabeu on anirem? Lluny, molt lluny, anirem a ARREU DEL MÓN! Prepareu-vos per a una setmana on visitarem indrets increïbles que ens deixaran amb la boca ben oberta. Afanyeu-vos, que l’avió ja s’enlaira!

  • CIRCUS (del 26 al 30 de juliol)

  Estimades famílies, benvingudes al circ! Aquesta setmana aprendrem a ser autèntics artistes de les acrobàcies, els malabars, però sobretot, de les rialles! Ens acompanyeu a conèixer un món ple de màgia, pallassos sapastres i trucs fantàstics? 3, 2, 1… Que comenci l’espectacle!

  • Fairy Tales (del 6 al 10 de setembre)

  Creus en les fades, els ogres o els follets? Vine a Kids&Us, descobreix el món màgic de les nostres Fairy Tales i deixa’t sorprendre per aquests personatges. Ens ho passarem d’allò més bé!

  Horari:

  L’horari de les activitats és de 9 h a 13 h - amb acollida de 8:30 a 9 i de 13 a 14h

  Preu:

  El preu per setmana és 138 €.

  Inscripcions

  Les inscripcions s’obriran el proper 26 d’abril. Us recordem que les inscripcions són individuals. En el cas de germans i germanes, s’haurà de fer una per infant. Us podeu descarregar el full d'inscripció més avall..

  L’assignació de les places es farà per ordre d’entrega del full d’inscripció, el qual ens podreu entregar a mà al nostre centre de Kids&Us Sant Martí  (C/Concili de Trento 108) o bé al nostre correu electrònic santmarti@kidsandus.es.

   

   

Compartiu-ho >
Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
Diversió i aprenentatge amb tallers, cançons i danses.

Més sobre Kids&Us