Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sant Martí

Casal d'estiu en anglès!

Publicat 17/04/2018

Què són les Fun Weeks?

Durant les vacances és habitual buscar activitats en què es combinin diversió i aprenentatge perquè els nens i nenes estiguin ocupats.

L’objectiu de les Fun Weeks és que els alumnes facin una immersió lingüística en anglès durant aquestes setmanes temàtiques. Les nostres Fun Weeks ofereixen un context adient per a cada grup d’edat amb moltes activitats com ara jocs, balls, teatre, manualitats…

En què consisteixen?

Cada setmana ens submergim en un nou món mitjançant diferents històries que hem creat específicament per millorar i fer més àgil l’adquisició de l’idioma.

Per treballar aquests temes fem diferents activitats, exclusivament en anglès, que es divideixen en:

Activitats de psicomotricitat: activitats pensades per fer jocs que permetran als nens moure’s i relacionar-se entre ells.

L’hora del conte (Storytime): l’ús del conte és un factor clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, que hem creat d’acord amb la temàtica de cada setmana i que han estat desenvolupats per a cada grup d’edat, permeten aprendre estructures i vocabulari en un context temàtic. Durant les Fun Weeks explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.

Manualitats (Crafts): farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals...) relacionades amb la temàtica setmanal.

Mercat (Market): organitzarem un mercat dues vegades a la setmana en què els nens i nenes seran els compradors que hauran de demanar l’esmorzar en anglès fent servir les expressions adequades.

Cançons temàtiques amb coreografia (Songs): aquesta és, sense cap mena de dubte, l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Les cançons es creen i es componen d’acord amb la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

Els nostres professors pugen a l’escenari (Staff Performance): sens dubte una de les activitats més esperades i aplaudides pel nostre petit públic. Els nostres professors es disfressen i actuen en una petita representació en què els nens i nenes participen com a públic.

Dades bàsiques

Edats dels nens: aquestes activitats s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Nombre de nens per grup: 10 nens com a màxim per grup i professor.

Grups: els nens se separaran per edats en grups de 3-4 anys, 5-6 anys i 7-10 anys.

 

Dates i Horari:

Setmana del 25-29 Juny: SAFARI

Setmana del 2-6 Juliol: CRAZY COOKS

Setmana del 9-13 Juliol: DINOSAURS

Setmana del 16-20 Juliol: VIKINGS

Setmana del 23-27 Juliol: MEDIEVAL

Setmana del 27-31 Agost: SHOPPING

Setmana del 3-7 Setembre: UNHAPPY ANIMALS

 

L’horari de les activitats serà de 09.00h a 13.00h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 08.30 a 09.00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13.00h i fins a les 14.00h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

Preus

Setmana de 5 dies: 119€

 

Per a més informació, podeu consultar-nos al centre.

 

Ja us podeu descarregar el full d’inscripció!

Compartiu-ho >