Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sant Martí

FunWeeks de Nadal 2018/19!

Publicat 30/11/2018

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

ACTIVITATS

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. Les temàtiques proposades per a aquestes Fun Weeks són les següents:

– Setmana 1: THE PERFECT CHRISTMAS (27 i 28 de desembre)

Nadal és un dia molt esperat. A quina llista us deu haver posat Santa Claus: a la llista de nens trapelles o a la llista de bons nens? Tots voleu que Santa Claus us porti el que heu demanat: en Jake ha demanat un gat, a l’Annie li falta l’estrella per a l’arbre de Nadal i el desig d’en Nick és passar Nadal amb el seu avi, que misteriosament sempre viatja en aquestes dates. Vine amb nosaltres a la Fun Week Perfect Christmas i segur que Santa Claus t’inclourà a llista de nens que fan bondat!

– Setmana 2: SANTA’S WINTER GAMES (31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener)

Arriba Nadal i, tot i que els petits elfs tenen molta feina a preparar regals per als nens i nenes que han fet bondat, encara tenen temps de divertir-se a la neu. Veniu a jugar amb ells i a fer curses amb esquís, snowboard i trineu, a patinar i a fer un partit d’hoquei sobre gel. No us perdeu l’oportunitat de participar en les divertides activitats dels Jocs d’Hivern de Santa Claus!

– Fun Day (7 de gener)

El Fun Day by Kids&Us és un conjunt d’activitats creades per Kids&Us per a aquelles ocasions en què hi ha un dia no lectiu i voleu oferir als vostres alumnes un matí ple de diversió fent diferents activitats mentre aprenen anglès.

 

Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic. S’organitzen grups per franja d’edat dels nens (3 i 4 anys, 5 i 6 anys, i de 7 a 10 anys), amb 10 nens per professor com a màxim per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cada un d’ells. Les activitats s’adapten als interessos i capacitat d’edat identificant 7 grans grups:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Mercat: Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

DATES I HORARI

Setmana 1: 27 i 28 de desembre
Setmana 2: 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener
Fun Day: 7 de gener

L’horari de les activitats serà de 9.00 h a 13.00 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens i de forma totalment gratuïta, l’horari de recepció serà de 8.30 h a 9.00 h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13.00 h i fins a les 14.00 h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

PREUS

Setmana 1: 68 €
Setmana 2:

Opció dies 2, 3 i 4 de gener (3 dies): 92 €
Opció dies 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener (4 dies): 109 €

Fun Day: 40 €

 

Per a més, informació pots contactar amb nosaltres al 618 020 494  /  santmarti@kidsandus.es

El nostre horari és de Dilluns a Divendres de 10h a 13h i de 16.30h a 19.30h.

Us hi esperem!

Compartiu-ho >