Kids&Us Sant Martí

Primavera d'aventures amb les Easter Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat 27/02/2019

A Kids&Us Sant Martí les vacances escolars són sinònim de Fun Weeks i aventures genials! Ho tenim tot a punt per omplir aquesta Setmana Santa de jocs, teatre, manualitats, cançons... I tot en un entorn 100% en anglès per continuar aprenent mentre ens ho passem d'allò més bé.

El Departament Pedagògic de Kids&Us ha preparat dues temàtiques fascinants. Amb Lost in Italy farem un recorregut per tot Itàlia i viurem una setmana fantàstica plena de música, futbol i viatges.

Què són les Fun Weeks?

Les Fun Weeks són les setmanes temàtiques de Kids&Us que s’organitzen durant els períodes de vacances. Es desenvolupen 100% en anglès i els infants es diverteixen i alhora aprenen gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. Les Fun Weeks són per a nens i nenes de 3 a 10 anys, tant per a alumnes com per a no alumnes Kids&Us. S’organitzen grups per edats, amb 10 alumnes per professor com a màxim, per assegurar el tracte individualitzat per a cada nen i nena i, d’aquesta manera, optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cadascun.

Els nens i nenes faran una immersió en l’idioma en un entorn lúdic i diferent durant les vacances de Setmana Santa. La millor manera de continuar aprenent anglès és divertint-se!

Demaneu més informació al vostre centre Kids&Us i reserveu avui mateix la vostra plaça per a les Easter Fun Weeks!

Dates:

Del 15 al 18 d'abril

Horari:

De 9h a 13h; amb servei d'acollida inclós de 8.30h a 9h i de 13h a 14h.

Preu:

109 euros

 

 

Podeu descarregar-vos el full de la inscripció més abaix.

 

 

Compartiu-ho >